Over ons

Al ruim 20 jaar valt Wip In Sandwichbar in de smaak bij de mensen, en maakt ondertussen een onmisbaar element uit van het dagelijkse leven van de families die de prachtige stad Tervuren bewonen en bezoeken.

Sinds het jaar 2000 heeft Wip In Sandwichbar generaties studenten, werklui, jong en oud bijgestaan tijdens de lunchpauzes, door producten aan te bieden die met de grootste zorg en op traditionele wijze worden bereid, zoals je in een authentieke broodjeszaak mag verwachten..

In 2013, met de missie om de traditie van de Wip In in ere te houden en als begin van ons nieuw levensproject als pasgetrouwd koppel, hebben wij, Sofie en Luis Pablo, de taak op ons genomen om de mensen van Tervuren te blijven verblijden met een lekkere sandwich tijdens de lunch.

Deze traditie, in combinatie met onze filosofie om continue verbetering na te streven, maakt dat we steeds proberen te voldoen aan de behoeften van al onze klanten, o.a.. scholen, bedrijven, speciale/familie evenementen, zakelijke bijeenkomsten, enz. door ten allen tijde kwaliteitsvolle producten aan te bieden op een eerlijke en vooral vriendelijke manier.

In die 9 jaren tijd is niet alleen ons gezin uitgebreid, maar is ook de zaak gegroeid, dankzij jullie en mede dankzij ons personeel die ons steeds door dik en dun heeft bijgestaan en het beste van zichzelf heeft gegeven. Om jullie nog meer van dienst te kunnen zijn vonden we het daarom noodzakelijk te verhuizen naar een ruimer pand met meer mogelijkheden. Met het pensioen van de bakker, de familie Musiaux, zagen we onze kans schoon om uiteindelijk in 2021 'het pand aan de overkant' te betrekken. 'Wip In Sandwichbar' is nu 'Wip In Sandwich en Saladbar' geworden met als doelstelling jullie eerlijke, verse, kwalitatieve en vooral ook de mogelijkheid gezondere producten aan te bieden, steeds benaderd met de zorg die zowel u als het product verdient.

De dag van vandaag bieden we u een uitgebreid assortiment aan. We zouden hier een opsomming kunnen geven maar daarvoor kan u het menu raadplegen ;-) Het belangrijkste dat we onze klanten willen meegeven is dat we bij elk product de grootst mogelijke zorg aan de dag leggen.

Tot binnenkort,
Team Wip-in

Powered by Connect24-7Supported by Allin1POS